کاشت نهال بمناسبت هفته محیط زیست به نیابت شهدای مدرسه میناب

با حضورمسئولان شهر شاهدشهر انجام شد
کاشت نهال بمناسبت هفته محیط زیست به نیابت شهدای مدرسه میناب
🔶همزمان با گرامیداشت هفته محیط زیست، مراسم کاشت نهال باحضور بهمن خانی شهردارشاهدشهر، اعضای شورای اسلامی شهر، روح الله شمسیان معاونت خدمات شهری شهرداری شاهدشهر ، مسئول واحد فضای سبز و نماینده اداره آبفا دریکی از فضاهای عمومی شهر برگزار شد.
✍️ به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری شاهدشهر : در این آیین ، خانی ضمن تبریک هفته محیط زیست، حفظ و توسعه فضای سبز را از مهم‌ترین عوامل ارتقای کیفیت زندگی شهروندان دانست و بر ضرورت مشارکت همگانی در حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست تأکید کرد.
🔻اعضای شورای اسلامی شهر نیز با اشاره به اهمیت فرهنگ‌سازی در حوزه محیط زیست، کاشت درخت را نمادی از مسئولیت‌پذیری اجتماعی و سرمایه‌گذاری برای نسل‌های آینده عنوان کردند.
🔻 معاونت خدمات شهری شهرداری و مسئول فضای سبز نیز گزارشی از اقدامات انجام‌شده در زمینه توسعه و نگهداری فضای سبز شهری ارائه کردند و بر تداوم برنامه‌های درختکاری و افزایش سرانه فضای سبز تأکید نمودند.

🔻نماینده آبفا نیز با اشاره به اهمیت مدیریت مصرف آب در آبیاری فضاهای سبز، بر استفاده از روش‌های نوین و بهینه آبیاری برای حفظ منابع آبی و توسعه پایدار فضای سبز شهری تأکید کرد.

🔶 در پایان این مراسم، تعدادی نهال توسط مسئولان حاضر کاشته شد و بر ضرورت ترویج فرهنگ حفاظت از محیط زیست و توسعه فضای سبز در سطح شهر تأکید گردید.
16:31/17 خرداد 1405/یکشنبه

نظرات کاربران
5/5 1 0 0
اخبار مربوطه
googleanaletics